مواد اولیه:
فیله مرغ: چهار تکه
پیاز داغ: نصف پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
گردو خرد شده: یک پیمانه
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
زعفران آب کرده: دو قاشق غذاخوری
سویا سس: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده: متوسط یک عدد
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه
* فیلهها را با بیفتککوب میکوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس، زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزهدار کرده و دو ساعت در یخچال میگذاریم، سپس به آن آبلیمو و نمک اضافه کرده و کنار میگذاریم.
* زرشک و گردو را با پیاز داغ تفت داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه میافزاییم.
* بعد از سرد شدن مواد را داخل فیلهها قرار داده، رول میکنیم و با نخ یا خلال دندان میدوزیم و آنها را در روغن داغ در تابه چدنی با شعله ملایم سرخ میکنیم
منبع: مجله آشپزی خانواده سبز